Млади каратисти клуба „Милановац” успешни на „Рода купу“ 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Млади каратисти клуба „Милановац” успешни на „Рода купу“
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
10.06.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У недељу је у Београду, у Хали спортова Ранко Жеравица,

одржан међународни меморијални турнир „Рајко Јовановић – Рода куп“. Овај, изузетно квалитетан, турнир окупио је преко 800 такмичара из неколико земаља региона, а карате клуб „Милановац“ узео је учешће са својих 18 такмичара у катама и борбама. Каратисти „Милановца“, после веома тешког надметања успели су да остваре одличан успех и освоје укупно 10 медаља и то 4 златне, 4 сребрне и 2 бронзане.

Златне медаље, као и победнички пехар у својим категоријама освојили су Петар Петровић (пионири 2011. год.) у апсолутној категорији и Лазар Лазаревић (полетарци 2012. год.) у Е класи, у катама, као и Милош Дабижљевић (пионири 2010/11. год.) -45 кг и тим пионира у саставу Петар Петровић, Милош Дабижљевић, Вељко Дамљановић и Петар Бошњаковић, у борбама.

Освајачи сребрних медаља су Ружица Петровић (полетарке 2012. год) у апсолутној категорији, Петар Бошњаковић (пионири 2010. год.) у Е и Д класи, Андрија Тешић (м. наде 2008. год.) у Е и Д класи, као и ката тим полетараца у саставу Лазар Лазаревић, Јован Танасковић и Вук Васовић у катама.

Бронзана одличја освојили су Вељко Дамљановић (пионири 2010. год.) у Е и Д класи и Андрија Живановић (м. наде 2008. год.) у Е и Д класи у катама.

И поред одлично одрађених мечева и по неколико забележених победа, остали такмичари ипак нису успели да се домогну неке од медаља. Имајући у виду чињеницу да су на овом такмичењу категорије и у катама и у борбама биле спајане по годиштима, класама и килажама, и да се у свакој категорији налазило преко 20 такмичара, свака освојена медаља на овом турниру има велики значај. Уз још мало спортске среће резултат би био сигурно још бољи, јер је у готово свим изгубљеним мечевима у катама резултат био 2:1, а у борбама су два меча изгубљена са једним поеном разлике направљеним у последњим секундама меча, док је један меч при нерешеном резултату 0:0 одлучен преглашавањем судија.

 

 

ГЗС/ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


karate klub uspeh roda kup

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.010.745 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)